What would Jesus do? / Ce ar face Isus? (2010)


What would Jesus do? / Ce ar face Isus? (2010)

Ce s-ar întâmpla dacă am urma exemplul Său?

E anul 2005 în Raymond, California, un oraş prosper reprezentativ     pentru America suburbană. Henry Maxwell, păstorul local al oraşului Raymond, se pregăteşte să îşi ducă familia într-o excursie la pescuit. În timp ce călătoresc spre locul de tabără, are loc un tragic accident soldat    cu moartea soţiei însărcinate a lui Henry şi a micului lor fiu.

Povestirea continuă în zilele noastre în acelaşi oraş Raymond care se află acum în vremuri extrem de dificile. Odată prosper acum este doar umbra a ceea ce a fost. Intră în scenă Alex York, un politician ambiţios ce vrea să construiască un cazino în oraş ca schimbe, chipurile, soarta oraşului. Nimic nu îl va opri în a-şi îndeplini planurile şi pentru aceasta a găsit locul perfect pentru amplasarea cazinoului, terenul pe care se află biserica lui Henry Maxwell. Pentru finanţarea acestui proiect York abordează magnaţii bogaţi ai afacerilor imobiliare din oraş.

Lucrurile iau o altă întorsătură când un om în căutare de muncă vine în oraş. Impresionaţi de inima acestui călător pentru cei săraci şi asupriţi, Henry şi încă cinci enoriaşi influenţi încep să facă o diferenţă. Fiecare este hotărât să îşi ghideze viaţa după principiile lui Hristos, aplicând comportamentul Său vieţilor lor. Vor reuşi Herny şi ceilalţi, prin exemplu personal şi sacrificiu, să ajute la schimbarea vieţilor celorlalţi din oraş? Pot ei să unească pe toţi şi să lupte împotriva tentaţiei banilor şi a căilor uşoare de câştig?

Filmul este o ecranizare a bestsellerului What would Jesus do? scris de Ch. M. Shelldon cunoscut la noi în ţară sub titlul “Adevăratul Preot sau Ce ar face Isus în locul meu?”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s